Gość serwisu pisze:
Szanowny Panie Rektorze, czy uczelnia rozważa albo może padł pomysł poszerzenia oferty gastronomicznej dostępnej w budynkach SGH? Obecny układ z 1 podmiotem zewnętrznym i kilkoma punktami zarządzanymi przez SGH Serwis (które oferują identyczne menu) jest w mojej ocenie dość ubogi i wiele osób z pewnością z zadowoleniem przyjęłaby jakąś nowość.
Odpowiedź:

Trzy punkty gastronomiczne prowadzone przez SGH Serwis są zlokalizowane w różnych budynkach, znacząco oddalonych od siebie, jednorodne menu nie stanowi tu zatem problemu. W przypadku budynku Głównego analizowaliśmy pod koniec pandemii możliwość zrobienia z Hadesu miejsca z wieloma punktami oferującymi różne menu. Niestety nie ma na to warunków, zarówno od strony organizacji strefy wydawania, jak i przygotowywania posiłków. Kanały wentylacyjne w zabytkowym budynku nie są przystosowane do większego obciążenia. Jeżeli zrodzą się dodatkowe pytania w tej sprawie, uprzejmie proszę o kontakt z Sekretariatem kanclerza.

Data odpowiedzi: